Cabernet Moravia
V chuti a vůni ucítíte jemné, kabernetové tóny. Především černý rybíz. Vína této odrůdy jsou vhodná k masitým jídlům s kořeněnými omáčkami nebo tučným sýrům.
Dornfender
Dornfender je středně plný až plný podle úrody a technologie zpracování. Ve vůni a chuti můžete najít: ořechy, ostružiny, brusinky. Vína této odrůdy jsou vhodná k těstovinám, pečeným masům například ragú.
Frankovka
Frankovka je vínem tvrdším, s vyššími tříslovinami a kyselinkou. Její výrazná chuť ostružin a skořice skvěle doplňuje zvěřinu, kachny, bílé sýry a těstoviny.
Zweigeltrebe
Jemnost Zweigeltrebe připomíná ostružiny a višně. Vína této odrůdy jsou vhodná k nejrůznějším masitým pokrmům, vydatných sýrům nebo těstovinám.