Chardonnay
Chardonnay Vás překvapí plnou dlouho doznívající chutí, s elegantní kyselinkou. Ve vůni a chuti můžete najít: citrusové plody, broskev, mango, banán, zelené jablko. Vína této odrůdy jsou vhodná: k bílým masům, smetanovým omáčkám nebo k plodům moře, výborná jsou ke steakům.
Müller Thurgau
Müller Thurgau je klasickou odrůdou s nižším obsahem kyselin. Ve vůni a chuti se snoubí: citrusové plody, muškát, broskev, černý rybíz. Vína této odrůdy jsou vhodná k předkrmům nebo sýrům.
Rulandské šedé
Chuť plná a dlouhotrvající. Ve vůni a chuti můžete najít:med, hrušky, mango, květiny nebo pomeranč. Vína této odrůdy jsou vhodná ke kořenitým jídlům nebo rybím specialitám.
Sauvignon
Chuť dlouhotrvající s výraznější kyselinkou s tóny připomínající ovocné plody, broskve, černý rybíz, ananas. Vína této odrůdy jsou vhodná k studeným pokrmům, těstovinám či kozímu sýru.
Veltlínské zelené
Chuť je svěží a pronikavá. Ve vůni a chuti můžete najít: lipový květ, jemně hořké mandle, exotické ovoce. Nejlépe se hodí ke studeným pokrmům nebo hovězím masům nebo ředěné vodou jako vinný střik.
Moravský muškát
Charakteristika vína Vína z Muškátu moravského jsou známá svým intenzivním, květinovým a ovocným aroma s nádechem muškátového oříšku. Vína jsou obvykle suchá až polosladká s jemnou kyselinkou. Potenciál zrání Muškát moravský se obvykle pije mladý, aby se zachovala jeho svěžest a charakteristické aroma.